REVIEWS & TESTEMONIALS

REVIEWS

Dat mijn klanten tevreden en blij zijn met hun trouwfotos is mijn grootste motivatie

Net zoals een beeld meer zegt dan woorden kunnen we onze klanten zelf beter aan het woord laten als het gaat om tevredenheid.

Cecile & Maarten

Heel erg bedankt voor de prachtige foto's die je hebt gemaakt, we kijken heel erg uit naar de rest! Vooral ook bedankt voor je enthousiasme en energie gedurende de dag! We hadden ons geen fijnere fotograaf kunnen wensen!

BEDANKT VOOR JE ENTHOUSIASME EN ENERGIE GEDURENDE DE DAG!

Daniel & Shirley

Onze trouwdag is voorbij en onze huwelijksreis is begonnen. We kunnen een week vol praten over alle mooie momenten! We willen je ontzettend bedanken voor de prachtige foto’s! Dankzij jouw foto’s is de herinnering net zo mooi als de dag.DANKZIJ JOUW FOTO'S IS DE HERINNERING NET ZO MOOI ALS DE DAG

JORIS & WANDA

WE HEBBEN ERG VEEL NAPRET EN DEZE FOTO'S MAKEN ONS NOG BLIJER.

Wauw!!! Gaaaaaf. Mooie foto”s! We zijn er heel erg blij mee! We hebben erg veel napret en deze foto's maken ons nog blijer.

Gisteren hebben we de foto’s ontvangen van Jasper. Ze zijn super mooi geworden. Hij heeft er echt kijk op! En als je zelf wensen hebt dan verwerkt hij dat in de shoot. Verder loopt hij niet hinderlijk in de weg tijdens de ceremonie. De foto’s die hij daar heeft gemaakt zijn daarintegen wel top. Hij ziet alles.

HIJ LOOPT NIET HINDERLIJK IN DE WEG TIJDENS DE CEREMONIE. DE FOTO’S DIE HIJ DAAR HEEFT GEMAAKT ZIJN DAARENTEGEN WEL TOP

Op mijn site staat helaas maar een greep uit mijn werk. Ik ben deze bruidsparen zeer dankbaar dat ik hun werk in mijn portfolio kan gebruiken.

WAT ZEGGEN ANDEREN

BEKIJK MEER PREVIEWS OP THEPERFECTWEDDING.NL


DETAILS

Fotografie is natuurlijk subjectief, natuurlijk zijn goede referenties erg belangrijk, maar bekijk vooral mijn werk en beoordeel zelf of dit bij jullie past.

Portfolio