REVIEWS & TESTEMONIALS

REVIEWS

Dat mijn klanten tevreden en blij zijn met hun trouwfotos is mijn grootste motivatie

Net zoals een beeld meer zegt dan woorden kunnen we onze klanten zelf beter aan het woord laten als het gaat om tevredenheid.

Cecile & Maarten

Heel erg bedankt voor de prachtige foto's die je hebt gemaakt, we kijken heel erg uit naar de rest! Vooral ook bedankt voor je enthousiasme en energie gedurende de dag! We hadden ons geen fijnere fotograaf kunnen wensen!

BEDANKT VOOR JE ENTHOUSIASME EN ENERGIE GEDURENDE DE DAG!

Daniel & Shirley

Onze trouwdag is voorbij en onze huwelijksreis is begonnen. We kunnen een week vol praten over alle mooie momenten! We willen je ontzettend bedanken voor de prachtige foto’s! Dankzij jouw foto’s is de herinnering net zo mooi als de dag.DANKZIJ JOUW FOTO'S IS DE HERINNERING NET ZO MOOI ALS DE DAG

JORIS & WANDA

WE HEBBEN ERG VEEL NAPRET EN DEZE FOTO'S MAKEN ONS NOG BLIJER.

Wauw!!! Gaaaaaf. Mooie foto”s! We zijn er heel erg blij mee! We hebben erg veel napret en deze foto's maken ons nog blijer.

Gisteren hebben we de foto’s ontvangen van Jasper. Ze zijn super mooi geworden. Hij heeft er echt kijk op! En als je zelf wensen hebt dan verwerkt hij dat in de shoot. Verder loopt hij niet hinderlijk in de weg tijdens de ceremonie. De foto’s die hij daar heeft gemaakt zijn daarintegen wel top. Hij ziet alles.

HIJ LOOPT NIET HINDERLIJK IN DE WEG TIJDENS DE CEREMONIE. DE FOTO’S DIE HIJ DAAR HEEFT GEMAAKT ZIJN DAARENTEGEN WEL TOP

Plezier, passie en tevreden klanten zijn mijn drijfveer

Meer Klantervaringen

Uitstekend
Gebaseerd op 5 recensies
Mirjam Weber
Mirjam Weber
2023-09-05
Jasper heeft super mooie en erg originele foto's gemaakt van onze bruiloft. We zijn dan ook erg tevreden over het resultaat.
Nicolien
Nicolien
2023-08-27
Wij vinden Jasper een fantastische fotograaf en we zouden hem zeker aanraden! Hij heeft onze bruiloft heel mooi vastgelegd. Hij maakt mooie composities en weet daarbij goed gebruik te maken van lichtval. Ook expressies heeft hij zo mooi gefotografeerd. Jasper is heel ontspannen en fijn in de omgang, hij wist ons gelijk op ons gemak te stellen. We vinden Jasper een hele professionele fotograaf!
Wim van Koulil
Wim van Koulil
2023-08-24
In november 2023 heeft Jasper onze trouwfoto's gemaakt. Wat een fijne ervaring was dit! Tijdens de ceremonie wist hij heel handig uit het beeld van de gasten te blijven, en ook de fotoshoot zelf pakte hij enorm professioneel en met positieve energie aan. Op de dag na ons huwelijk kregen we al een voorselectie van de mooiste foto's, en snel daarna ontvingen we de rest. Wat een prachtige beelden. Met deze foto's kunnen we oprecht nagenieten van een heerlijke dag!
Lubette Waaijenberg
Lubette Waaijenberg
2019-04-15
Echt een top fotograaf! Heel fijn in de omgang; heel vriendelijk, relaxt en niet op de voorgrond. En ook nog super mooie foto's! Meer dan een aanrader!
Rick Buiten
Rick Buiten
2016-06-29
Een paar weken terug hebben we onze trouwfoto's ontvangen van Jasper. Ze zijn super mooi geworden. Hij heeft er echt kijk op! En als je zelf wensen hebt dan verwerkt hij dat in de shoot. Verder loopt hij niet hinderlijk in de weg tijdens de ceremonie. De foto's die hij daar heeft gemaakt zijn daarintegen wel top. Hij ziet alles! We zijn erg tevreden dus en raden hem zeker aan.

Op mijn site staat helaas maar een greep uit mijn werk. Ik ben deze bruidsparen zeer dankbaar dat ik hun werk in mijn portfolio kan gebruiken.

WAT ZEGGEN ANDEREN

BEKIJK MEER PREVIEWS OP THEPERFECTWEDDING.NL


DETAILS

Fotografie is natuurlijk subjectief, natuurlijk zijn goede referenties erg belangrijk, maar bekijk vooral mijn werk en beoordeel zelf of dit bij jullie past.

Portfolio