Pakketten

Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk, neem hiervoor gerust vrijblijvend contact op

We vinden het vervelend om op de klok te kijken, we hanteren om deze reden geen uurtarief maar werken we met pakketten, hierbij kijken we niet op een half uur meer of minder.

LIEVER TWEE FOTOGRAFEN?

Twee zien er meer dan een, daarom fotograferen Jasper en ik ook regelmatig samen! Mijn naam is Patricia Pietersen. Mijn liefde voor fotografie zorgt ervoor dat ik er ook altijd mee bezig ben. Overal om mij heen zie ik mooie plaatjes. Naast betaald fotograferen, zet ik mij ook in voor het goede doel. Zo fotografeer ik voor verschillende stichtingen. Dit werk is vrijwillig, maar één blik naar mijn tevreden klanten maakt dit werk onbetaalbaar.

KOSTEN +50%

Rekenvoorbeeld pakket regular €1348 inclusief 8 uur fotografie door 2 fotografen.

Trouwalbums

Een prachtig Luxe fotoalbum om uw speciale momenten tastbaar te maken.

Omdat wij de presentatie van jullie foto’s erg belangrijk vinden werken we met een zorgvuldig geselecteerde premium drukker (Asukabook).
Wij maken albums v.a. € 499,- afhankelijk van het door uw gekozen type album en aantal pagina’s kan de prijs varieren. Bij het opmaken van het album gaan we voor een rustige en tijdloze indeling.
Ook hebben we de mogelijkheid tot het bestellen van ouderboekjes welke een miniatuur zijn van het geleverde trouwalbum, tegen een tarief v.a. €75,-

*Prijzen i.c.m. fotografie. Voor het maken van alleen een album (met foto’s van een andere fotograaf) geldt een toelage van 25%
**Het aantal bladzijden kan per 10 verminderd of uitgebreid hierbij geldt een prijsverschil van ongeveer €75,- per 10 bladzijden.
***Wijzigingen voorbehouden – alle bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW – geregistreerd bij de KVK Lelystad 51718413
****Reiskosten bedragen € 0,50 per km