6 6

Trouwfotograaf Leiden

Welkom bij Pluim Trouwfotografie jullie betrouwbare trouwfotograaf in Leiden. Zijn jullie op zoek naar een professionele trouwfotograaf in Leiden die de magie van jullie speciale dag kan vastleggen? Zoek niet verder! Ik begrijp dat jullie bruiloft een uniek en onvergetelijk moment is, en ik ben er om die momenten voor altijd vast te leggen.

Waarom Pluim Trouwfotografie?

Ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring in het vastleggen van bruiloften in Leiden en daarbuiten, heb ik de expertise om de mooiste momenten met precisie en creativiteit vast te leggen.

Mijn naam is Jasper, en ik ben een gepassioneerde trouwfotograaf. Ik ben meer dan zomaar een fotograaf; ik ben hier om jullie unieke liefdesverhaal vast te leggen, zowel voor het heden als voor de toekomst.

Persoonlijke Aanpak

Ik geloof in het leren kennen van elk bruidspaar om hun visie en stijl te begrijpen. Zo kan ik op maat gemaakte fotografieoplossingen bieden die perfect passen bij jullie wensen.

Creativiteit

Als creatieve fotograaf heb ik oog voor detail en streef ik ernaar om unieke en adembenemende beelden te creƫren die de ware emoties en schoonheid van uw dag weerspiegelen.

Sfeer en Emotie

Van de glimlach van de bruid tot de traan van vreugde, ik leg niet alleen beelden vast, maar ook de gevoelens en sfeer van jullie bruiloft.

Prachtige Locaties in Leiden

Als lokale leverancier ken ik de meest pittoreske plekjes in Leiden voor jullie fotoshoot. Of het nu gaat om historische gebouwen, charmante grachten of weelderige parken, we zorgen voor de perfecte achtergrond. De mooie oude straten, de Hortus, de Burcht van Leiden, de Hooglandse kerk, te veel om op te noemen!

Bruidspaar op pad met trouwfotograaf in Leiden

Diensten die ik aanbied.

  • Bruidsreportages
  • Verlovingsshoots
  • Groepsfoto’s
  • Photobooth
  • Fotoalbums

Wacht niet langer! Maak van jullie bruiloft in Leiden een onvergetelijke herinnering met de professionele trouwfotografiediensten van Pluim Trouwfotografie. Neem vandaag nog contact op om jullie speciale dag te bespreken en jullie datum te reserveren.

Plezier, passie en tevreden klanten zijn mijn drijfveer voor trouwfotografie Leiden!

Bekijk trouwreportages gemaakt in Leiden

Plezier, passie en tevreden klanten zijn mijn drijfveer

Klantervaringen

Uitstekend
Gebaseerd op 5 recensies
Mirjam Weber
Mirjam Weber
2023-09-05
Jasper heeft super mooie en erg originele foto's gemaakt van onze bruiloft. We zijn dan ook erg tevreden over het resultaat.
Nicolien
Nicolien
2023-08-27
Wij vinden Jasper een fantastische fotograaf en we zouden hem zeker aanraden! Hij heeft onze bruiloft heel mooi vastgelegd. Hij maakt mooie composities en weet daarbij goed gebruik te maken van lichtval. Ook expressies heeft hij zo mooi gefotografeerd. Jasper is heel ontspannen en fijn in de omgang, hij wist ons gelijk op ons gemak te stellen. We vinden Jasper een hele professionele fotograaf!
Wim van Koulil
Wim van Koulil
2023-08-24
In november 2023 heeft Jasper onze trouwfoto's gemaakt. Wat een fijne ervaring was dit! Tijdens de ceremonie wist hij heel handig uit het beeld van de gasten te blijven, en ook de fotoshoot zelf pakte hij enorm professioneel en met positieve energie aan. Op de dag na ons huwelijk kregen we al een voorselectie van de mooiste foto's, en snel daarna ontvingen we de rest. Wat een prachtige beelden. Met deze foto's kunnen we oprecht nagenieten van een heerlijke dag!
Lubette Waaijenberg
Lubette Waaijenberg
2019-04-15
Echt een top fotograaf! Heel fijn in de omgang; heel vriendelijk, relaxt en niet op de voorgrond. En ook nog super mooie foto's! Meer dan een aanrader!
Rick Buiten
Rick Buiten
2016-06-29
Een paar weken terug hebben we onze trouwfoto's ontvangen van Jasper. Ze zijn super mooi geworden. Hij heeft er echt kijk op! En als je zelf wensen hebt dan verwerkt hij dat in de shoot. Verder loopt hij niet hinderlijk in de weg tijdens de ceremonie. De foto's die hij daar heeft gemaakt zijn daarintegen wel top. Hij ziet alles! We zijn erg tevreden dus en raden hem zeker aan.

Laten we kennismaken!

Voor een eerste indruk kun je natuurlijk op deze site terecht. Maar voor een echte eerste indruk kom ik graag met jullie in contact.

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.